Bagaimana Anda Boleh Memilih Syarikat Pengasuh

Mencari pengasuh yang cemerlang boleh menjadi kaedah yang rumit. Tidak semua orang bertuah kerana pengasuh mendarat di depan pintu mereka sendiri. Menyaring pengasuh sendiri sebenarnya merupakan prosedur yang panjang dan sukar. Ramai akan bertukar kepada agensi pengasuh sebagai pengganti di mana-mana sahaja mereka sering diberi jaminan bahawa lelaki atau wanita yang baik dan berkebolehan mungkin akan menjaga anak-anak mereka yang masih kecil. Setelah berkata demikian, anda tidak sepatutnya percaya bahawa semua agensi boleh dipercayai atau bahawa satu-satunya agensi adalah begitu teliti memandangkan tindakan yang akan datang dalam proses penyaringan mereka. Di bawah ialah beberapa pertanyaan dan pengetahuan penting yang mungkin anda ingin temui sebelum memilih syarikat, bersama agensi sitly my.

1st fikirkan berapa lama syarikat itu telah berada dalam organisasi. Hanya kerana perniagaan yang berterusan selama 10 tahun tidak akan menjamin perniagaan itu sah, begitu juga perniagaan baharu secara mekanikal menyamai perniagaan yang buruk. Setelah berkata demikian, firma yang lebih tua pada umumnya lebih unggul. Seterusnya, ketahui strategi penyaringan yang mereka gunakan untuk memilih pekerja mereka. Bagaimanakah mereka merekrut mereka, apakah kemahiran yang perlu mereka miliki, dan adakah mereka melakukan pemeriksaan kelayakan? Jangan takut untuk bercakap dengan semua kebimbangan ini. Anda inginkan penyelesaian yang meluas yang membuktikan mereka tidak hanya akan mengupah mana-mana individu di luar jalan. Semakan kelayakan penjara adalah penting dan anda hanya perlu tahu cara yang betul dan teliti tentangnya.

Ia juga penting untuk belajar apabila agensi pengasuh menyediakan sebarang rancangan pendidikan atau pasukan bantuan. Cari perniagaan yang menawarkan kelas arahan CPR, program acara sosial dan memberikan bahan arahan untuk pengasuh memahami idea dan taktik baharu. Anda perlu mengetahui bahawa agensi bersedia meluangkan sedikit masa dan tenaga untuk sentiasa mengasah keupayaan kakitangan mereka dan memberikan mereka lebih banyak pertemuan.

Organisasi yang mempunyai gabungan pakar sudah pasti penunjuk yang sangat baik. Beberapa gabungan pakar mengandungi Gabungan Nationwide untuk Rawatan Pengasuh, Gabungan Pengasuh Global dan Alliance of Experienced Nanny Agencies. Ia bukan sahaja akan mempamerkan keazaman kepada perniagaan, ia juga akan mengekalkan mereka yang terkini tentang semua masalah terkini.

Bercakap dengan untuk rujukan bagi setiap pengasuh yang anda sedang pertimbangkan dan benar-benar membuat panggilan telefon. Tidak menghairankan bahawa agensi pengasuh akan memberitahu anda tentang prospek yang menakjubkan tetapi anda perlu mendengar daripada ibu dan bapa lain betapa hebatnya, atau negatifnya, dia pastinya. Sebuah syarikat penjagaan kanak-kanak yang hebat akan sama mendalami meneroka anda semasa anda menyelidik mereka. Anda ingin tahu mereka mungkin mendengar keperluan dan strategi anda untuk memenuhi jangkaan anda dengan mempunyai pengasuh yang sesuai.

Dan akhir sekali, tanya tentang yuran, polisi insurans bayaran balik dan kontrak. Secara umumnya, pelajari cetakan yang hebat dan dapatkan syarikat rawatan kanak-kanak yang cenderung untuk menukar atau membayar balik wang tunai anda dalam jangka masa tertentu. Tiada syarikat boleh menjamin hasil perubahan kehidupan seharian Pengasuh McPhee, tetapi memilih syarikat yang hebat boleh menjamin keselamatan dan kesejahteraan anak-anak kecil anda masing-masing.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.