Flip from the Memories – Investeer in mooie fotolijsten!

Zeven jaar geleden, tijdens mijn afstuderen, heb ik veel misschien wel de meest lieve, bewonderenswaardige, stijlvolle en uitstekende mensen tevredengesteld – Mijn beste vrienden! We waren extra veel als de vijandelijke broers en zussen en minder zoals de soorten die echt verdronken waren; we waren fenomenaal simpelweg omdat we altijd bij elkaar waren. Destijds wist niemand van ons dat we herinneringen hebben verdiend, we realiseerden ons net dat we vermakelijk werden.

Nu, kort na zeven jaar na mijn afstuderen, heb ik het gevoel dat ik mijn bestaan ​​heb bezweken voor uw taak, en dat alles wat spannend is met betrekking tot het dagelijkse leven van de universiteit is gestopt. Ik begrijp dat ik geen contact heb door een groot aantal mensen te gebruiken voor wie ik me gedurende die tijd gesloten voelde, ik heb al maanden niet met mijn vrienden gesproken? Is het leven direct na het afstuderen verbeterd? Zeker, het is. Maar een wijziging in het dagelijks leven en de routine betekent niet dat ik de mensen die ik echt leuk vind, over het hoofd moet zien. Terwijl ik het plakboek voor het afstuderen open, dat vol zit met onze foto’s (mijn vrienden en ik), begrijp ik dat ze niet zijn ontworpen om daar te blijven, eerlijk gezegd zijn ze bedoeld om over het algemeen uit dat stoffige fotoboek te worden gehaald en erin te worden gestopt de meest geweldige fotolijst .

“Op een dag kun je met je ogen knipperen en zal de waas verdwijnen. Je zult merken dat wat je definieert, is verwelkt tot grijzend haar en gerimpelde poriën en huid. Verwoed, je kunt verwachten dat je overal om je heen kijkt, in de hoop dat je mensen die je zwoer waren dol op je, maar je vindt alleen lege fotolijsten. ‘ Ik begin me gekweld te voelen als ik naar deze soorten kijk, simpelweg omdat ik op geen enkele manier terug wil kijken naar mijn dagelijkse leven aan de hand van lege beeldkaders. Mijn jeugd was ongelooflijk, mijn universitaire leven was bijzonder vrolijk, mijn afstudeertijden waren fantastisch en de vele jaren die ik heb gebruikt om solo te werken en te toeren waren ook geweldig, waarom moet ik dan lege fotolijsten krijgen? Gestoord door deze overweging, besluit ik om nieuwe decorstukken voor mijn huis aan te schaffen – een ideale afbeeldingslijst, waarvan zowat iedereen een herinnering aan mijn leven heeft, met name de afstudeerdagen.

Als je een fotoliefhebber bent zoals ik, die ervoor kiest om gewoon op veel foto’s te klikken, dan zou je echt een aantal van de meest liefdevolle en hilarische foto’s van jou en je goede vrienden kunnen hebben die niet al te vaak verschijnen. Deze charmante shots met veel bizarre en opgetogen gezichten zullen je herinneren aan de herinneringen die je in de loop van dat punt hebt gecreëerd. Er kan mogelijk een foto in je verzameling zitten die je herinnert aan iemands breuk en de buddy die plezierig aan je heeft gebouwd, je aanvankelijke voorstel dat tot trauma leidde, je team dat gestraft bleef voor barstende crackers op school, en 1 aan de afstudeerdag. Heb je je ooit voorgesteld om de muur van je respectievelijke slaapkamer te versieren met deze warme foto’s die in de fantastische fotolijsten moeten worden geplaatst? Anders tot nu toe, dan kunt u dit nu doen, u hoeft alleen maar fotolijsten aan te schaffen voor deze waardevolle herinneringen.

Een fotolijst is ongetwijfeld een voortreffelijk stukje decor in de kamer dat de allerbeste en ook de slechtste herinneringen aan het dagelijks leven bevat die je tot nu toe hebt geleefd. Deze openstaande posten zijn meestal niet beperkt tot decor; enigszins zijn ze zo gemaakt dat je door je herinneringen kunt bladeren, elke keer dat je er langs de muur naar zoekt.

Terwijl ik achterover leun en denk aan de aantrekkelijkste dagen van mijn dagelijks leven, stromen de tranen over mijn ontmoeting en tuimelen rond het beeld met de vreemde, gebrekkige gezichten van mijn enkele musketiers, van wie er een niet langer bij ons is. Zelfs vandaag de dag herinnert die foto me aan de tijd dat we ons hart opsloegen en onze vorige activiteit van kaartspelen uitvoerden. Dat was de werkdag van ons leven; een van de meest verbazingwekkende werkdagen die we tot nu toe hebben geleefd.

Als resultaat van het beeld dat ik eindelijk heb besloten om het ingelijst te krijgen. De foto rechtvaardigt om daar rond de muur te staan, samen met de anderen die me herinneren aan mijn afstudeertijd en mijn vrienden. Het wordt echt tijd dat ik online in afbeeldingsframes investeer en

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.